Author Topic: Bootlace not working with Blackra1n  (Read 18 times)

Offline dwebber18

  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
  • iDevice: iphone 3G
  • iDroid Version: mojo 1.0.3
  • Jailbreak: Blackra1n
Bootlace not working with Blackra1n
« on: Today at 07:50:23 PM »
Hey everyone!  I'm running an iPhone 3g on 3.1.3 and it has been jailbroken with Blackra1n.  When I open Bootlace it says the kernel is wrong and I need to jailbreak with redsn0w.  Thought Bootlace worked with Blackra1n, does it not?  If not that's fine I'll rejailbreak with redsn0w if I have to.  Thanks for your help.

Offline ddominator

  • The Dominator
  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 957
  • Karma: +11/-0
  • Sold his soul to Google
    • View Profile
    • Unofficial iDroid News Blog
  • iDevice: iPhone 2G 3.1.3
  • iDroid Version: MoJo 1.0.4.1
  • Jailbreak: redsn0w 0.94 FTW!!!
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #1 on: Today at 07:54:55 PM »
Is this the first time you installed Bootlace? That is you never upgraded from 3.1.2 to 3.1.3 with a previous Bootlace?
Help Google takeover the world. Use Android on your mobile devices, use Chrome Browser, use Chrome OS!!!

Offline dwebber18

  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
  • iDevice: iphone 3G
  • iDroid Version: mojo 1.0.3
  • Jailbreak: Blackra1n
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #2 on: Today at 07:58:35 PM »
Yes, this is the first time I have had bootlace, I'm not cool enough to be hip to the new things, haha

Offline ddominator

  • The Dominator
  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 957
  • Karma: +11/-0
  • Sold his soul to Google
    • View Profile
    • Unofficial iDroid News Blog
  • iDevice: iPhone 2G 3.1.3
  • iDroid Version: MoJo 1.0.4.1
  • Jailbreak: redsn0w 0.94 FTW!!!
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #3 on: Today at 08:12:11 PM »
Blackra1n works with Bootlace. Although I know the newer iOS versions/Blackra1n are better supported.

Try redsn0w then.
Help Google takeover the world. Use Android on your mobile devices, use Chrome Browser, use Chrome OS!!!

Offline dwebber18

  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
  • iDevice: iphone 3G
  • iDroid Version: mojo 1.0.3
  • Jailbreak: Blackra1n
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #4 on: Today at 08:19:27 PM »
Ok, I'll give redsn0w a try when I get home.  Thanks for your help

Offline ddominator

  • The Dominator
  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 957
  • Karma: +11/-0
  • Sold his soul to Google
    • View Profile
    • Unofficial iDroid News Blog
  • iDevice: iPhone 2G 3.1.3
  • iDroid Version: MoJo 1.0.4.1
  • Jailbreak: redsn0w 0.94 FTW!!!
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #5 on: Today at 08:22:22 PM »
Ok. You did say iPhone 3G right? Cause it won't work on iPhone 3GS or iPod Touch 3G. Just to make sure (We had a 3page thread where we tried debugging why bootlace didn't work and it turned out the guy had a 3GS but said it was a 3G).
Help Google takeover the world. Use Android on your mobile devices, use Chrome Browser, use Chrome OS!!!

Offline dwebber18

  • Member
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
  • iDevice: iphone 3G
  • iDroid Version: mojo 1.0.3
  • Jailbreak: Blackra1n
Re: Bootlace not working with Blackra1n
« Reply #6 on: Today at 08:29:53 PM »
Haha, nice.  Yes its a 3g not 3gs