Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
OpeniBoot Development / Re: Damaged YAFTL context
« Last post by trpaslik on June 14, 2012, 11:39:45 AM »
Sorry for delay

Sure, i tried a DFU restore too, same results.

Here is the log (with YAFTL_Restore enabled):
Code: [Select]
tasks: Initialized bootstrap.
tasks: Initialized irq.
tasks: Initialized uart reader.
clocks: Reconfigured clock 14 to 51300000. (0xa0000014)
clocks: Reconfigured clock 36 to 51300000. (0xb0000001)
clcd: Clock configured at 51300000.
pinot_init()
tasks: Last thread cannot sleep!
mipi_dsim_init()
clcd: p=2, m=57, s=1
tasks: Last thread cannot sleep!
tasks: Last thread cannot sleep!
pinot_init(): pinot_panel_id:      0xa2c205c8
pinot_init(): pinot_default_color: 0x00000000
pinot_init(): pinot_backlight_cal: 0x00000000
tasks: Last thread cannot sleep!
tasks: Last thread cannot sleep!
tasks: Last thread cannot sleep!
Found Gamma table 0x00c20548 / 0x00ffff7f
init: Initializing boot modules.
init: Initializing modules.
tasks: Last thread cannot sleep!
tasks: Last thread cannot sleep!
fmi: Found chip ID 2c 68 04 46 89 00 on fmi0:ce0.
fmi: Found chip ID 2c 68 04 46 89 00 on fmi0:ce1.
fmi: Found chip ID 2c 68 04 46 89 00 on fmi1:ce8.
fmi: Found chip ID 2c 68 04 46 89 00 on fmi1:ce9.
fmi: NAND board ID: (2, 1, 0x4604682c, 0x0, 4, 0x0, 0x0, 0).
fmi: eccfmt=0x000000f5, pagefmt=0x14540004.
fmi: eccfmt=0x000000f5, pagefmt=0x14540004.
fmi: tVal 0x00011111.
fmi: tVal 0x00011111.
fmi: Initialized NAND memory! 4096 bytes per page, 256 pages per block, 4096 blocks per CE.
vfl: Detected VSVFL.
blocks per ce: 0x00001000
blocks per bank: 0x1000
banks per ce: 0x00000001
bytes per page: 0x00001000
bank address space: 0x00001000
num ce: 0x00000004
pages per block: 0x00000100
pages per block2: 0x00000100
ecc bits: 0x0000001e
some_page_mask: 0x000001e4
pages_total: 0x00400000
pages_per_sublk: 0x00000400
some_sublk_mask: 0x00079000
banks_total: 0x00000004
num_ecc_bytes: 0x0000000a
bytes_per_spare: 0x0000000c
one: 0x00000001
some_crazy_val: 0x00000df1
vfl_blocks: 0x00000df5
fs_start_block: 0x00000e05
vsvfl: Opening 3f050.
vsvfl: Checking CE 0.
vsvfl: Checking CE 1.
vsvfl: Checking CE 2.
vsvfl: Checking CE 3.
vsvfl: detected chip vendor 0x120014
vsvfl: VFL successfully opened!
yaftl: got information from VFL.
pagesPerSublk: 2048
numBlocks: 980
bytesPerPage: 4096
total_banks_ftl: 8
metaBytes: 12
unkn20_1: 1
total_usable_pages: 2007040
yaftl: context is invalid. performing a read-only restore...
yaftl: out of TOC caches, but restore might have already succeeded.
yaftl: restore done.
mtd: New device, 'FTL Layer', registered.
bdev: Registered new device, 0x483617d0.
bdev: partition id: 0, name: System, range: 24576 - 1386758144
, range: 1386758144 - 3053477888�
fmi: UECC ce 0 page 0x00000110.
h2fmi: Found Plog
h2fmi: Found LwVM
h2fmi: Found Dkey
tasks: Initialized ACM.
USB: Hardware Configuration
    HWCFG1 = 0x00000264
    HWCFG2 = 0x228f60d0
    HWCFG3 = 0x07e800e8
    HWCFG4 = 0xdbf08030
radio: comm board detected.
ACM: Ready.
radio: no response from baseband!
  ___                   _ ____              _   
 / _ \ _ __   ___ _ __ (_) __ )  ___   ___ | |_
| | | | '_ \ / _ \ '_ \| |  _ \ / _ \ / _ \| __|
| |_| | |_) |  __/ | | | | |_) | (_) | (_) | |_
 \___/| .__/ \___|_| |_|_|____/ \___/ \___/ \__|
      |_|                                       

version: openiboot 0.3 commit  for iPhone 4
ACM: Starting
ACM: Done: .
22
General discussion / Re: Project is dead
« Last post by nickp666 on June 14, 2012, 11:36:08 AM »
Things are still happening, but not that often - best bet for status is to keep an eye on github, stuff gets periodically pushed there.
23
General discussion / Re: Project is dead
« Last post by zhumingvictor on June 13, 2012, 03:18:40 PM »
I guess now we can say this project is dead.
24
iPod Touch 1G / Re: Downgrading to Froyo
« Last post by ddominator on June 12, 2012, 11:21:38 AM »
SSH the files to /private/var/idroid
25
iPod Touch 1G / Re: Downgrading to Froyo
« Last post by AZBoy28 on June 11, 2012, 09:36:54 AM »
Thanks,

I know where to get the firmwares from, but how do I install the firmware on my iPod (replace 11.04)?
26
General discussion / Re: General probblem
« Last post by Alextech625 on June 10, 2012, 03:55:04 PM »
AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGG

sorry but I'm pissed off now.

I've restored my ipod to 100% stock 3.1.3,
 then i reinstalled my date,
 then i re-jailbroke it with resn0w (latest version),
 then re-ssh the idroid into the correct directory's,
 Then reinstalled openiboot

I had no problems doing all this but after i'd finished I tried to boot into android but I got the same problem as in the start of this post.

anyone know what could be the problem because I got this ipod 1G for putting android on it and it isn't working, so i wasted £40 :(
27
General discussion / Re: General probblem
« Last post by Alextech625 on June 10, 2012, 02:04:05 PM »
Ok I've seen trying to fix the problem myself but with no luck

so I'm going to uninstall idroid then reinstall it. I will let you know if that fixes the problem.
If it doesn't then I have no idea what to do next.
28
General discussion / Re: General probblem
« Last post by Alextech625 on June 09, 2012, 05:51:50 PM »
Cheers :)


So anyway, back to my original problem. any other ideas on what could be wrong?
29
General discussion / Re: General probblem
« Last post by ddominator on June 09, 2012, 11:18:38 AM »
yeah just change the imgs in the idroid folder

 to uninstall, remove openiboot and delete the folder after. more details here http://www.idroidproject.org/wiki/Installation_Guide
30
General discussion / Re: General probblem
« Last post by Alextech625 on June 09, 2012, 08:19:13 AM »
Ok this forum is not dead, thanks for your reply,

Yes the imgs are in the correct directory.

2 other things I would like to ask you is this

If I get this working again and there was a update to idroid, would I just put the new imgs in the idroid folder? Is it as simple as that?

Also if I can't get this to work and I'll have to uninstall it the manual way, is there a sertan way to do it. Or do you just delete the idroid folders?


Any help again would be usefull :)
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10