Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
iPhone 3G / No Internet?
« Last post by DeMenkey on December 21, 2010, 02:20:54 PM »
Ok, so this project is awesome! Thank you!
I jb my phone awhile back and now I just added this to my phone and it's awesome but there is a few problems I've noticed like during the commandline start screen, it's got errors loading some of the scripts. Not sure what it's all about, but anyways it won't hook up to the Internet. I get MMS, just no Internet. Why?

Also the camra loads and it's just boxes and never shows an image. Also says I can't load the content off my sim card?

Thanks inadvNce
92
Bootlace / Re: Bootlace compatibility issue
« Last post by nickp666 on December 21, 2010, 08:31:00 AM »
Locking this, because it is getting stupidly long - if you are experiencing issues, post a new thread
93
Bootlace / Re: Bootlace compatibility issue
« Last post by Neonkoala on December 21, 2010, 08:28:26 AM »
Do you have Backgrounder running/installed? If so, disable it for Bootlace.
94
General discussion / Re: Wifi Not Working in Android or iOS 4.1 after installing Android
« Last post by Rekoil on December 21, 2010, 08:24:59 AM »
Have you tried restarting the router.
95
Release Announcements / Re: iDroid MoJo 1.0.5 Release Announcement
« Last post by Rekoil on December 21, 2010, 08:23:21 AM »
This is a known bug with the wm8991 driver, I tried to fix it, but the registers that wolfson had in the driver are wrong, so I need to do some more work on it :)
And to answer the original question, this is why we had to employ gnomes to work around the issue, and they get claustrophobic every now and again. Don't worry though, we have a good pension plan for them.
96
Release Announcements / Re: iDroid MoJo 1.0.5 Release Announcement
« Last post by nickp666 on December 21, 2010, 08:11:49 AM »
This is a known bug with the wm8991 driver, I tried to fix it, but the registers that wolfson had in the driver are wrong, so I need to do some more work on it :)
97
Release Announcements / Re: iDroid MoJo 1.0.5 Release Announcement
« Last post by Zeta0134 on December 21, 2010, 05:52:24 AM »
Well, this is unusual. iDroid has been working fine for a while, but something's quite clearly amiss. I'm sure the authorities should be notified.

It was all working so well until I decided to let it idle, and browse some forum not giving it attention. That's when I heard it. A little, tiny gnome, beating on my iPhone's speaker with a tiny hammer! I'm just not sure what to do, I mean, clearly he wants out. He makes a fuss every few minutes or so, and won't let me work in peace. Shouldn't the iDroid developers be more considerate of which mythical creatures it employs to drive its devices?

(on the plus side, Swype Beta works great, they just released a new one.)
98
Have you ever considered that your WiFi hardware is broken?

Have you tried connecting to a different router?
99
General discussion / Re: Wifi Not Working in Android or iOS 4.1 after installing Android
« Last post by Bikit on December 20, 2010, 07:53:27 PM »
PLEASE help! I really need to get this working!
100
iPhone 3G / Re: Network 3G with vodafone
« Last post by nickp666 on December 20, 2010, 12:26:07 PM »
Pages: 1 ... 8 9 [10]